Werkwijze Interieuradvies

Stap 1: Kennis maken

Het is uiteraard van belang dat er een wederzijdse klik is. Daarom wordt er eerst, geheel vrijblijvend een kennismaking gepland bij jou thuis waar we jouw wensen bespreken. Op basis van dit gesprek wordt een offerte uitgewerkt.

Stap 2: Schetsontwerp

Bij het schets­­ontwerp kijken we of alle wensen haal­­baar zijn en of onze ideeën in lijn zijn met jouw wen­sen.

In deze fase wordt onderzocht wat de verschillende mogelijkheden voor indeling en sfeer zijn. Ik maak verschillende voorstellen en jij kiest jouw favorieten of een mix hiervan. Zo ontstaat een perfecte basis voor het vervolg van het plan.

Stap 3: Voorlopig ontwerp

Op basis van alle eisen en wensen, wordt een 3D - model gemaakt en vervolgens stemmen we samen verder af hoe alles definitief gemaakt wordt.

Stap 4: Definitief ontwerp

In deze stap leg­gen we alles vast en worden alle keuzes ver­werkt. De meubels, materialen, ver­lichting en kleuren worden nu verwerkt en we vragen offertes op voor maat­werk meubels. Er wordt een selectie gemaakt en een definitieve 3D - rendering.

Stap 5: Oplevering ontwerp

Alle ontwerpen worden gedocumenteerd opgeleverd. We zorgen dat je alle benodigde documentatie krijgt en we vragen de offertes op van vakmensen die kunnen helpen bij de realisatie.

Enthousiast geworden?